Rešitve z IP domofoni – Alarmiranje nedovoljene uporab

IP domofone 2N je mogoče opremiti s tipkovnico ali RFID čitalcem kartic, ki sta lahko uporabljena za odklepanje vrat s strani oseb, ki poznajo kodo za dostop ali imajo ustrezno RFID kartico, ki ji je dodeljena pravica za dostop. Številni uporabniki želijo ob tem še dodatno zaščito v smislu alarmiranja v primeru, da nekdo, ki nima pravice za dostop preizkuša kodne kombinacije ali uporabi nepravilno RFID kartico. Domofon tako v primeru uporabnika z dovoljenjem odklene vrata, v nasprotnem primeru pa sproži alarmiranje.

Nastavitve domofona:

V nastavitvah Services/Automation kreiramo pravilo, ki bo v primeru uporabe nepravilne kartice dogodek alarmiralo (zvočna signalizacija, alarmni klic, …).

Untitled

V nastavitvah Services/Automation kreiramo pravilo, ki v primeru, da uporabnik v 5 sekundah ne vnese pravilne kode in jo potrdit z * ali pa vnese napačno kodo zažene alarmiranje.

Untitled1

Ste tudi sami dobili idejo kako bi vam IP domofon olajšal življenje ali pa iščete točno določeno rešitev? Kontaktirajte nas preko e-mail naslova ali pa nas dodajte na soicalnem omrežju Facebook. 😉

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s