IP domofoni 2N se predstavijo

IP domofoniIP domofoni proizvajalca 2N so sodbni, zanesljivi in kvalitetni domofoni, ki so osnovani na osnovi odprtokodnega protokola SIP 2.0. To pomeni, da domofoni delujejo kot prostoročni IP telefonski aparat seveda pa poleg osnovne funkcionalnosti omogočajo napredne funkcije, ki jih ločijo od njihove konkurence.

Najbolj pomembno dejstvo je, da so domofoni 2N sestavljeni iz kar se da kvalitetnih komponent zato zagotavljajo zanesljivo delovanje, odpovedi same naprave pa so res redke. Poleg kvalitetnih komponent domofone odraža kvalitetno in trpežno ohišje iz kvalitetnih materialov kot so aluminij, nerjaveče jeklo in cink. IP domofon 2N Helios IP Force in 2N Helios IP Safety imata svoje ohišje narejeno iz zlitine aluminija, ki zagotavlja zaščito IP65. Ni potrebno posebej izpostavljati, da takšna stopnja zaščite ponuja res visoko odpornost na zunanje dejavnike kot so dež, prah, vandalizem, …

Poleg zanesljivega delovanja in kvalitetne izdelave pa IP domofoni 2N zagotavljajo napredne funkcije, ki IP domofon iz standardnega domofonskega sistema pretovrijo v napredno IP orodje, ki poleg klicev omogoča tudi integracijo v novodobne sisteme kot so IP kontrola dostopa, IP video nadzor, IP ozvočenje, ..

IP domofoni 2NKer je nabor funkcij IP domofonov 2N res veliko bomo posamezne pomembne funkcije domofona predstavili v prihodnjih člankih, med tem pa si lahko ogledate nabor IP domofonov in si izberete vam najljubšega.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s